Ben sociaal, maar niet opschepperig

Een vrouw vindt het aantrekkelijk als je met woorden overweg kan. Gezellige gesprekken, leuke verhalen, humor. Onderschat de kracht van woorden niet! Houdt er wel rekening mee dat een vrouw het een afknapper vindt als je opschept of een joker bent. Ben je een verwaande kwast dan kun je dit maar beter afleren. Een vrouw zit hier niet op te wachten.

Kom verzorgd voor de dag

Het bijhouden van je uiterlijk is een absolute must bij het verleiden van een vrouw. Je dient goed voor de dag te komen met een verzorgd uiterlijk. Dit wil overigens niet zeggen dat lange haren en gezichtsbeharing een afknapper zijn. Integendeel, er zijn genoeg vrouwen die gezichtsbeharing zeer aantrekkelijk vinden door de mannelijke en stoere uitstraling.

Heb een hobby, maar sla niet door

Een vrouw geniet van mannen die gepassioneerd met een hobby kunnen bezig zijn. Ook als zij hier zelf geen interesse in heeft, spreekt haar dit enorm aan. Waar je wel rekening mee dient te houden is dat je passie geen obsessie wordt, dit werkt juist afstotend. Vind een balans tussen je hobby's en de aandacht die je aan haar besteedt.

Imponeer niet met materialisme

Een zelfverzekerde houding is de key to succes, zo ook bij vrouwen. Gelukkig in het leven staan en genieten van de dingen die je doet en hebt zorgen voor succes in het leven. Dit succes kan ervoor zorgen dat je mooie spullen kunt kopen, echter is dit bij vele vrouwen een afknapper indien je hiermee vrouwen benaderd. Jij als persoon dient interessant te zijn voor een vrouw, hiermee maak je indruk, niet met de spullen die je hebt. Af en toe verwend worden slaat geen enkele vrouw af. Wordt echter geen sugardaddy.

Durf zorgzaam te zijn, echter niet te veel

Vrouwen vinden het zeer aantrekkelijk als een man zich zorgzaam opstelt. Je dient je te kunnen verplaatsen in haar gevoelens, maar ook dien je op te kunnen schieten met kinderen en/of dieren. Toon dit wel op een mannelijk manier, zoetsappigheid ervaart zij wel met haar vriendinnen. Daarbij wordt het zeer gewaardeerd als je je kritisch durft op te stellen. Aangeven wanneer zij over de schreef gaat wordt gewaardeerd zolang jij haar niet corrigeert. Je laat zo blijken dat je een man men bent met een mening.

Geef haar aandacht

Een sociaal leven met familie en vrienden is een zeer aantrekkelijke eigenschap. Een relatie betekend immers niet dat je continue op elkaar lippen dient te zitten. Zorg wel dat je haar voldoende aandacht geeft. Zet je je vrienden steeds op nummer 1, dan zal zij jou op een gegeven moment de rug toekeren. Daarbij dien je oprecht interesse te tonen. Een vrouw houdt niet van spelletjes, dit is dan ook een echte afknapper.

Vrijwel niemand wil een overly attached boyfriend

Een vrouw houdt ervan als een man haar kan beschermen, af en toe een arm om haar heen slaat, haar kan troosten of haar een luisterend oor kan bieden. Mannen dienen wanneer nodig dan ook sterk en stoer te zijn. Zorg wel dat zij haar eigen ruimte houdt. Een van de grootste afknappers bij vrouwen is een te beschermende, dan wel plakkerige man.

Bekijk per categorie
Meest bekeken