En dan ben je na 8 jaar relatie ineens vrijgezel.

Hoewel ik dit niet helemaal gewend was, voelde het toch wel als een bevrijding. Een jaar lang heb ik ultiem genoten van het single leven. Lekker feesten en een beetje losse contacten. Niets mis mee. Maar op den duur mis je gewoon een arm om je heen wanneer je dit nodig hebt. Het begint dan toch weer te kriebelen: die behoefte aan genegenheid.

Hoe begin je dan weer met daten?

Na één relatie wilde ik mezelf niet echt expert noemen op het gebied van daten. Aangezien mijn eerste relatie op de universiteit is ontstaan, heb ik weinig ervaring in het contact leggen met mannen. Om nou in een plaatselijke kroeg op mannen af te stappen: daar had ik ook weinig trek in.

Hoe kom je dan in contact met leuke mannen?

Een vriendin liet me kennis maken met online dating. Volgens haar hoefde je alleen maar een profiel aan te maken en dan zouden leuke mannen vanzelf contact met je zoeken. Dit allemaal gewoon vanuit het eigen comfort van je woonkamer, met een lekker wijntje erbij. Ik zag dit wel zitten.

Ik kwam echter al snel tot de conclusie dat er toch veel mannen tussen zaten die alleen maar op mijn foto hadden geklikt en nog niet eens interesse hadden in de rest van mijn profiel. De vieze mannetjes.

Naar zulk contact ben ik juist niet op zoek. Ik wil een leuke, geïnteresseerd man en juist geen losse contacten voor een avondje plezier. Uiteindelijk kwamen er ook wel wat leuke reacties binnen, maar het grootste gedeelte was redelijk fout.

Ik heb heel wat afgezocht op de vele websites die er te vinden zijn, en uiteindelijk heb ik dan ook een aantal goede websites gevonden die wél leuke contacten hebben opgeleverd.

Uiteindelijk vond ik de liefde van mijn leven via Pepper. Deze website heeft dan ook zeker een plaatsje gekregen in mijn top 3! Ik was op zoek naar een man die me begrijpt, die me waardeert om wie ik ben, en die heb ik nu gevonden. Op de eerste échte date hadden we een klik, en die is nooit meer weg gegaan.

Ik durf dan ook te zeggen dat online dating mijn prins op het witte paard heeft opgeleverd en dit verdien jij ook!

Waarom DoYouWantMe.nl?

Mijn dating carrière is niet altijd van een leien dakje gegaan. Ook online is het oppassen geblazen: er zijn een hoop mensen die je willen gebruiken, zich anders voordoen dan ze zijn of erger. Daarom heb ik deze website opgericht. Hier vind je tips & tricks op het gebied van online daten, maar ook reviews van datingsites zodat jij niet op de slechte websites terecht hoeft te komen.