Relatieplanet

RelatiePlanet datingsite review - Lekker recht door zee

RelatiePlanet staat garant voor daten zonder poespas. Gewoon direct geschikte dates op je beeldscherm of app. Dat is iets wat RelatiePlanet al jaren doet, en het is dan ook iets waar ze al jaren hun succes mee behalen. De website won niet voor niets de "Datingwebsite van het jaar" in 2016 en ook in de 7 voorgaande edities was de website de winnaar. Echter moet ik bekennen dat vooral Pepper hard op dreef is om marktaandeel van de site met de meeste daters af te snoepen.

Een van de reden waarom RelatiePlanet zo succesvol is, is door het grote aantal leden. Naar verluid is dit de website met de meeste leden, naar schatting rond de 400.000. Tevens organiseren ze regelmatig grote single feesten die tot wel anderhalf duizend bezoekers trekken. De kans is groot dat je daar iemand tussen vindt. Verder houden ze zich bezig met actieve werving van leden, waardoor de website constant blijft groeien.

Zoek en vind je perfecte match

Bij RelatiePlanet is het idee om zelf op zoek te gaan naar je perfecte match. De zoekfunctie is fijn en uitgebreid. Wanneer je zoekt, zie je in de resultaten de profielen met redelijk wat tekst zodat je meteen kunt beginnen met lezen of je ware jacob(a) er tussen zit. Verder is het erg eenvoudig om te zoeken op zoekcriteria zoals leeftij, provincie etc. Tevens kun je aangeven dat je uitsluitend profielen mét foto's wil zien. Je kunt tevens zien wie jouw profiel bezocht heeft.

RelatiePlanet kent geen specifiek publiek. Van jong tot oud, mannen en vrouwen. Het aanbod leden is zeer uitgebreid. Echter zijn er ook een hoop profielen die niet meer werken (of fake profielen, we will never know). Dat is iets waar overigens elke datingsite mee kampt, dus dit is niet specifiek voor RelatiePlanet.

Relatie planetAanmelden bij RelatiePlanet

Het aanmaken van een profiel is in eerste instantie helemaal gratis. Je kunt zo gratis kennismaken met alles wat de website te bieden heeft. Je kunt alle functionaliteiten een beetje eigen maken en een beetje rondklikken.

Gratis account

Met een gratis lidmaatschap heb je toegang tot alle profielen op de website. Verder kun je je eigen profiel helemaal updaten en voorzien van tot wel 20 foto's. Je kunt echter niet alle foto's van anderen bekijken. Je kunt berichten ontvangen berichten gratis lezen, waarmee de website zich onderscheidt van nagenoeg alle andere dating sites. Je kunt echter géén berichten versturen met het gratis account, maar wel interesse tonen (oftewel: liken). Dit kan maximaal 5 keer per dag.

Betaald account

Wanneer je een betaald account hebt, kun je onbeperkt berichten sturen naar andere profielen. Je kunt ook zien wie betaald en gratis lid is. Verder kun je alle foto's van de profielen bekijken en kun je zien wie jouw profiel heeft bekeken. Tenslotte kun je gebruik maken van een gratis dating coach.

Kosten

De kosten van een betaald abonnement hangen af van je keuze. Kies je een één maand abo, of ga je voor een jaar abonnement. Het populairste abonnement is het drie-maanden abonnement.

Kosten lidmaatschap 1 maand

€ 24,95

Kosten lidmaatschap 3 maanden

€ 44,85 (is € 14,95 per maand)

Kosten lidmaatschap 6 maanden

€ 59,70 (is € 9,95 per maand)

Kosten lidmaatschap 12 maanden

€ 71,40 (is € 5,95 per maand)


Laatst gewijzigd: 2017-10-20 10:33:20
Terug naar overzicht