Pepper

Pepper datingsite review – Het nieuwe online daten

Pepper is een unieke datingsite gestart door vijf ontevreden gebruikers van andere datingsites. Door navraag bij andere gebruikers hebben zijn een datingsite opgezet die net wat anders is dan anderen. Niet alleen het bekijken van profielen, maar ook het maken van een profiel wordt een leuke ervaring. Maak een interessant profiel en vind je match!

Bij Pepper zie je meteen aan het profiel wie de persoon is. Ben je geïnteresseerd dan kun je eenvoudig een gesprek starten via de chatfunctie. Chatten kun je daarbij met meerdere personen tegelijk. Liever real life contact? Met de Just Coffee functie ontdek jij snel of je een klik hebt met je match.

Vind je partner met de persoonlijkheidstest

Het leuke van Pepper is dat je daadwerkelijk leuke matches verkrijgt vanuit de datingsite zelf. Nadat je een profiel hebt aangemaakt, wordt je gevraagd een persoonlijkheidstest in te vullen van zo'n 100 multiple choice vragen. Dit over uiteenlopende onderwerpen zoals vrienden, familie, cultuur, politiek etc. Na afronding van de test worden er 5 steekwoorden onder je profiel geplaatst waardoor je niet alleen potentiële matches krijgt vanuit Pepper, maar ook matches die zelf interesse tonen.

Perfecte matches voor iedereen

Pepper heeft een datingsite gecreëerd waarop men enkel serieuze profielen wil. Daarom kun je bij Pepper pas zoeken naar matches indien je je hele profiel hebt ingevuld. Het is daarbij wel aan te raden om dit minimale profiel uit te breiden, zodat potentiële matches goed kunnen zien en lezen wie jij bent. Wat zijn je hobby's? Van welke muziek hou je? Profielen die op een spontane manier zijn ingevuld, trekken het meeste interesse. Houdt het wel dicht bij jezelf, immers zul je jouw match ook in het echte leven ontmoeten.

Het voordeel bij Pepper is dat je profielen kunt beoordelen. Als je geïnteresseerd bent in een match, dan kunt je deze zoals bij Facebook liken. Is er sprake van een mismatch dan kun je ervoor kiezen het desbetreffende profiel niet meer te tonen. Potentiële matches worden iedere dag bijgewerkt. Hierdoor heb je altijd kans op het vinden van jouw match!

Accountmogelijkheden Pepper

Bij Pepper kun je een gratis of een betaald profiel aanmaken. In tegenstelling tot andere datingsites wordt enkel verschil gemaakt in de chat mogelijkheden, dit is namelijk alleen van toepassing op de betaalde accounts. Bij Pepper kun je dus op alle profielen foto's blijven toevoegen (er geldt een minimum van 6) en kun je onbeperkt profielen blijven liken.

Kosten Pepper.nl

Kosten lidmaatschap 1 maand

€25,-

Kosten lidmaatschap 3 maanden

€45,- (is €15,- per maand)

Kosten lidmaatschap 6 maanden

€59,70 (is €9,95 per maand)

Kosten lidmaatschap 12 maanden

€102,- (is €8,50 per maand)

 


Laatst gewijzigd: 2017-05-31 13:14:39
Terug naar overzicht