Lexa

Lexa datingsite review – Hoge dating- en relatiepercentages

Lexa is één van de grootste datingsites van Nederland. Middels tv reclame heeft zij in korte tijd gezorgd voor een goede naam, waarmee het datingplatform enorm gegroeid is. Qua aantal profielen moet Lexa (± 350.000) het wel nog afleggen tegen RelatiePlanet (± 400.000). Lexa werkt constant aan haar website en neemt meningen van gebruikers hierbij ook zeer serieus. Zo vind je eenvoudig een leuke date of relatie.

Lexa heeft haar website grondig aangepakt om haar gebruikers gemakkelijker contact te laten leggen. Zo kun je met de LexaMessenger digitaal flirten en foto's delen om elkaar nog beter te leren kennen. De datingsite heeft geen specifieke doelgroep, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Lexa is ervan overtuigd dat zij de beste service bieden, daarom heeft zij de 'niet goed, geld terug' garantie in het leven geroepen.

Registreren bij Lexa: gratis of betaald

Aanmelden bij Lexa is gratis. Zodra je je draai hebt kunnen vinden, kun je besluiten te upgraden naar een betaald account. Gratis account verschillen voornamelijk van de betaalde accounts doordat zij geen berichten kunnen sturen en/of kunnen reageren. Daarnaast kunnen zij maar maximaal 5 keer per dag interesse tonen en kunnen zij maar een beperkt aantal foto's uploaden. Betaalde account kunnen onbeperkt interesse tonen en maximaal 20 foto's uploaden.

Vind of word gevonden!

Na aanmelding krijg je een mail met mogelijke dates op basis van je registratiegegevens. Je weet natuurlijk zelf beter waar je naar op zoek bent, dus is de kans klein dat de ware bij deze kandidaten zit. Met de uitgebreide zoekfunctie vind je veel leuke mannen en vrouwen die je kunt filteren op mensen in de buurt. Het liefst wil je namelijk een leuke date in de buurt en niet een lange rit van 2 uur. Natuurlijk is alles mogelijk.

Je gaat niet alleen zelf op jacht, je wordt ook gevonden. Door je profiel zo goed mogelijk en volledig in te vullen, trek jij de meeste aandacht. Je gaat immers niet in op een gesloten boek. Leuke reacties ontstaan door de informatie die je weergeeft op je profiel, maak hier dan ook werk van! Lexa heeft al vele relaties in het leven geroepen. Niet voor niets geeft 80% een leuke date te ervaren en beveelt 70% Lexa aan aan andere vrijgezellen. Dat zijn toch wel aantrekkelijke percentages.

Kosten Lexa

Kosten lidmaatschap 1 maand

€24,95

Kosten lidmaatschap 3 maanden

€50,97 (is €16,99 per maand)

Kosten lidmaatschap 6 maanden

€59,94 (is €9,99 per maand)


Laatst gewijzigd: 2017-09-18 12:00:45
Terug naar overzicht