Dating website reviews

Ga je online daten? Dan kun je beginnen met het zoeken naar een geschikte dating website, want die zijn er genoeg! Je ziet dan ook regelmatig reclames op tv voorbij komen met commercials waar jij je soulmate zou gaan vinden. Maar welke dating website is nu écht een goede keuze? Waar ga jij daadwerkelijk je levenspartner vinden? Welke website biedt waar voor zijn geld en waar vind je een groot aanbod singles? Al deze vragen beantwoord ik voor je in de datingsite reviews die ik voor je heb gemaakt.

Verschil tussen betaald en gratis

De meest bekende dating websites zijn zeker Pepper, Lexa en RelatiePlanet. Elk van deze aanbieders heeft voor- en nadelen. Zo is niet elke website geschikt voor jongeren of juist ouderen. Verder zijn de profielmogelijkheden zeer verschillend en zijn de opties bij gratis gebruik zeer divers. Zo kun je bij de ene aanbieder wel berichten sturen met een gratis profiel, maar kan alleen een betaald account berichten lezen. Bij sommige gratis accounts kun je slechts één foto zien, terwijl je bij een andere datingsite alle foto's kunt zien.

Prijzen van datingsites vergelijken

Tegenwoordig liggen de prijzen van Pepper, Lexa en RelatiePlanet steeds dichter bij elkaar, maar er zijn nog steeds wel enkele verschillen. Zo betaal je voor 12 maanden Pepper slechts €8,50p/m terwijl je voor 12 maanden RelatiePlanet nog minder betaalt, namelijk €5,95 per maand. Uiteindelijk gaat het er achter om dat je op een dating site zit waar je de juiste mensen tegenkomt die aansluiten bij jouw profiel. Dan gaat het uiteindelijk niet meer om die 3 euro per maand verschil.

In de artikelen hiernaast vind je een review van de drie belangrijkste dating websites die we momenteel hebben. Welke is het meest geschikt voor jou?